Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kiskereskedelmi tevékenység korlátozásáról

2014 utolsó napjaiban fogadta el az Országgyűlés az A kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. évi törvényt.

0 Tovább

Génmanipuláció és büntetőjog

A 2012. évi C. törvény a Büntető törvénykönyvről a magyar jogalkotó egy régi célkitűzését váltotta valóra a tiltott teljesítményfokozókkal való visszaéléssel kriminalizálásával (185. §) Magyarországon már korábban is volt hatályban olyan büntetőtörvény, mely közvetlenül fenyegette a doppingszerekkel való visszaélőket.

0 Tovább

Jogi képviselet a doppingügyekben

A magyar jogi szabályozás egyik nagy újdonsága, hogy az új BTK-val a tiltott teljesítményfokozókkal való visszaélés is kriminalizálásra került. Már csak ezért, de egyébként is érdemes átgondolni a jogi segítség igénybevételét.

0 Tovább

FIFA: Megszűnhet a játékosügynöki licenc

Különös hír jelent meg kedden a világsajtóban: a FIFA arra készül, hogy újraírja a játékosügynökökre vonatkozó szabályokat.

0 Tovább

A sporthorgászat büntetőjogi szemmel

A büntetőtörvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény a környezet és a természet elleni bűncselekmények között a 246. §-ban rendelkezik az ORVHALÁSZAT büntetendő nyilvánításáról.

0 Tovább
«
123

Sportjogi kalauz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek