Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A koncesszióköteles online sportfogadás

Nagy port kavart a mögöttünk hagyott nyáron, hogy a NAV Szerencsejáték Felügyeleti Osztálya több online sportfogadó cég honlapját ideiglenesen hozzáférhetetlenné tette. Ezzel közvetetten megakadályozva azt is, hogy a cégek ügyfelei rendelkezhessenek a számláin lévő pénzösszegekkel.

0 Tovább

Bundesliga: Az 50 % + 1-es szabály

A német futball közelmúltbeli fejlődését és sikereit a sportszakmai munkán túl jelentős mértékben a speciális gazdasági szemlélet is megalapozza.

0 Tovább

Gyermekvédelem és küzdősport

A rendőrség megkezdte a nyomozást Budapesten megrendezett ketrecharcok során megsérült gyermekek ügyében. A gyanú foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés.

0 Tovább

Mi is az a HASH-kód?

A Sporttörvény legújabb módosításával egy teljesen újszerű beléptető rendszer kerül kialakításra a magyar futballpályákon. Az ún. HASH-kódról még nagyon sokat fogunk hallani. De mi is ez? Laikusként is érdemes megismerkednünk vele.

0 Tovább

Szigorodó beléptetés a futballpályákon

Némi módosítással, de elfogadta az Országgyűlés azt a törvényjavaslatot, mely tovább szigorítaná a beléptető rendszer alkalmazásával megrendezett sportesemények látogatását.

3 Tovább

Sportjogi kalauz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek